Volg ons op Facebook

Wie zijn wij - Autoschade Rijnders

Wij zijn Schadenet Rijnders. Al sinds 1946  is ons familiebedrijf actief als universeel autoschadeherstelbedrijf. Met vestigingen in Amersfoort, Ede, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Veenendaal zijn wij sterk geworteld in Midden Nederland.

In de loop van de jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een flexibele, professionele en betrouwbare partner voor alle autoschadeherstel activiteiten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Door continu onze processen te optimaliseren en te blijven investeren in kennis en apparatuur kunnen wij onze beste prijs, korte reparatieduur en kwaliteit waarborgen naar onze klanten.

Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u verder te helpen.

Een duurzame relatie
Een duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat we beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. Om beleid wordt geborgd d.m.v. een multi-site certificering op het gebied van ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Onze missie is:

“Het adviseren bij en oplossen van autoschade op een duurzame en innovatieve manier”

Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op hoog niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer binnen onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken.

Door gebruik te maken van watergedragen  en luchtdrogende lakken, het hergebruiken van bestaande onderdelen (uiteraard in overleg), het maximaal mogelijk toepassen van herstellen in plaats van vernieuwen, het inzetten van milieuvriendelijk vervangend vervoer (A en B label) en het continu investeren in milieubesparende maatregelen, dragen wij zorg voor het milieu en nemen wij verantwoordelijkheid voor onze samenleving.

Schadenet Rijnders is onderdeel van de Rijnders Autogroep. Wilt u meer weten over Rijnders Autogroep bezoek dan onze website.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 055-7440136