Over ons - Schadenet Rijnders

Al sinds 1946 is ons familiebedrijf actief in de mobiliteitssector. Met vestigingen in Amersfoort, Ede, Harderwijk, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Veenendaal zijn wij sterk geworteld in Midden Nederland.

In de loop van de jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een flexibele, professionele en betrouwbare partner voor automotive- gerelateerde dienstverleningen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door continu onze processen te optimaliseren en te blijven investeren in kennis en apparatuur kunnen wij onze beste prijs, korte doorlooptijd en kwaliteit waarborgen naar onze klanten. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u verder te helpen.

Klant is koning
Een duurzame relatie met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat we beloven. Snelle doorlooptijden en het nakomen van afspraken zijn de basis van onze klanttevredenheid.

Onze missie is: “Het adviseren bij en oplossen van mobiliteitsvraagstukken op een duurzame en innovatieve manier”

Vakkundig personeel
Wij meten continu onze prestaties zodat wij deze op hoog niveau kunnen houden. De grote betrokkenheid van onze medewerkers is terug te vinden in de klantvriendelijkheid en een goede sfeer binnen onze bedrijven. Wij hechten hier dan ook grote waarde aan. Een goede sfeer, veel opleidingsmogelijkheden en de juiste werkomstandigheden zorgen ervoor dat onze vakmensen graag bij ons willen en blijven werken. Een actieve personeelsvereniging, een wekelijkse gezamenlijke lunch, de vrijdagmiddagborrel en een groot kerstfeest dragen bij aan een hoge werknemerstevredenheid. 

Maatschappelijk verantwoord
Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diep verankerd in de bedrijfsvoering van Rijnders. Wij streven er naar het milieu te ontlasten, natuurlijke rijkdommen te besparen en aan de hoge verwachtingen van onze klant te voldoen. Hier wordt rekening mee gehouden bij de keuze van producten en processen. Daarnaast ondersteunen wij plaatselijke verenigingen en hebben wij samenwerkingsverbanden met goede doelen, zoals de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Kwaliteit
Kwaliteit en Rijnders Autogroep zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door continu te investeren in kennis en apparatuur en onze medewerkers te betrekken bij het optimaliseren van onze interne processen besteden wij zorg aan het leveren van een optimale kwaliteit naar onze klant. Onze schadeherstelbedrijven zijn lid van de  landelijke schadeherstelketen Schadenet. Alle bedrijven zijn FOCWA aangesloten,  ISO 9001, ISO 14001 en Erkend Duurzaam gecertificeerd.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak